Årshjulet

Denne artikelrække er uddrag fra bogen 'Det shamanistiske årshjul', der kan købes i butikken, her på siden. 


 

Årshjulet

 
Årshjulet er en oversigt, der kan hjælpe dig til at leve i større harmoni – både med den levende verden omkring dig, og den indre verden inden i dig.

Årshjulet

 
Uanset om vi er bevidste om det, eller ej, har de skiftende årstider en dyb effekt på os, både mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Lammas

 
Shamanisme er at føle samhørighed; med andre mennesker, med andre dyr, med planter, med klipper, med alt. Alt er i live, og alt er helligt og alt fortjener respekt.

Solhverv

 
Sommer solhverv er en tid til at tage en pause og nyde livet, før den travle høstperiode. Det tid til at danse og le, og til at huske, hvordan man nyder livet.

Valborgsdag, årshjulet

 
Valborgsdag opfordrer os især til at se på temaerne venskaber og glæde, og rensning og fornyelse. Har dit liv brug for fornyelse?

Forårsjævndøgn - årshjulet

 
Nu begynder dagene at blive længere, end nætterne og energien stiger. Forårsjævndøgn signalerer, at det er tid til at begynde at gøre drømme til handling.

Kyndelmisse

 
Har du tænkt over, hvad du ønsker der skal ske i din fremtid? Kyndelmisse er optimal til at tænke på fremtiden, til at lægge planer og til at lave forberedelser.

Vintersolhverv

 
Vintersolhverv hører sammen med jul - men hvor kommer julens traditioner og legender fra? Var den oprindelige julemand en nordlig shaman - på svampetrip?

Halloween

 
Halloween er som en åbning i tiden og virkeligheden, hvor det er nemmere at bevæge sig mellem de forskellige verdener, og kontakte de væsener, der bor der.

Efterårsjævndøgn

 
De næste seks måneder i mørkets energi, kan være en tid med stor vækst og indre udforskning, for efterårsjævndøgn er et godt tidspunkt, til at sætte nye mål. 

årshjul-bog

Denne artikel er et uddrag af bogen 'Det Shamanistiske Årshjul'. Du finder bogen i butikken her på siden


betalingsmuligheder