Blanding af farver

 
Ved blanding af farver, er det vigtigt at vide, at alle farver har andre farver i sig. Der findes ikke en perfekt rød, en perfekt gul, eller en perfekt blå.

Kolde og varme farver

 
Man kan opdele farver i neutrale, kolde og varme farver. Kendskab til farvernes 'temperatur', kan hjælpe til at skabe det udtryk man ønsker når man maler.

farvecirkel

 
At kende til en farvecirkel, er vigtigt når man skal blande farver. Når du kender reglerne for blanding af farver, kan du blande næsten alle nuancer selv.

pensler

 
Ved at rense dine pensler grundigt, hver gang du er færdig med at male, forlænger du dine penslers levetid. Her kan du læse, hvordan du renser dine pensler.

tegne en mandala

 
Man kan få den oplevelse, at en mandala begynder at 'snakke'. Hvis man åbner sig og lytter, vil man før eller senere opleve, hvad mandalaen vil fortælle.

kunstterapiens historie

 
Det visuelle udtryk er blevet brugt til helbredelse gennem hele historien, men kunstterapi opstod først som en særlig profession i 1940’erne.

tid til at male

 
Har du købt maling og lærred, men endnu ikke fundet tid til at male? Her er ideer til at finde tid dagligt, så du kan komme i gang, og holde maleriet ved lige.

betalingsmuligheder