Jeg anbefaler

Anbefalinger til film, bøger og musik, der handler om spiritualitet, sundhed og overskud.
mantraer

 
Mantraer er som medicin for sjælen. Det er en stærk metode, til at udrense gamle tanker, mønstre og vaner, og til at lade os komme i flow med universet.

film om spirituelle evner

 
Her er 5 dejlige, spirituelle film, som jeg anbefaler. Her er både uhygge, humor og drama - men alle 5 film handler om mennesker, der har spirituelle evner.

spirituelle dokumentar film

 
En liste med 7 spirituelle dokumentar film, som fortæller om det paradigme skift vi er midt i - og om hvordan videnskab og spiritualitet nærmer sig hinanden.

film om liv efter døden

 
Her er 6 spirituelle film, med både drama, humor, romantik og gys - men alle 6 film er spirituelle og handler enten om reinkarnation eller kontakt med afdøde.

spirituelle film om tid

 
Her er 7 spirituelle film om tid og tidsrejser, som jeg holder meget af. Her er både komedie, drama og romantik, og alle 7 film handler om at rejse i tiden.

Streaming af spirituelle film online

 
Hos Gaia kan du streame se et stort udvalg af både spirituelle film, spirituelle dokumanterfilm eller træne yoga, tai chi, qigong - helt uden reklamer.

The Living Matrix

 
The Living Matrix, er en spirituel dokumentarfilm, der bygger bro mellem forskning og healing. Vi møder forskere, healere og personer der er blevet healet.

Kend dig selv

 
Har vor tids newagebevægelse en negativ bagside, som er blevet alt for overset? Filmen 'Kend dig selv' er kort, men indholdet går dybt. Absolut værd at se.

spirituelle bøger

 
Her har jeg samlet en liste over korte, smukke og klassiske spirituelle bøger, som vil ændre din måde at se på verden. Bøgerne taler både til hjertet og sjælen.

tilbage til dig selv

 
Den smukke tekst fra Enigma - 'Return to innocence' - kan bruges som en spirituel vejledning, til at vende tilbage til den du virkelig er - dig selv.

betalingsmuligheder